Professionals

Esteu aquí

Dirigits a: cursos enfocats a persones interessades en formar-se com a professionals de la jardineria

Requisitos: ser major de 16 anys i tenir el Graduat Escolar o haver superat el 2n cicle de l'ESO o equivalent

Inscripció: enviant un correu a secretaria@oamparquesvalencia.es indicant les dades de contacte, o presencialment a les nostres instal·lacions en Antoni Suàrez 7, València
Informació detallada en el 96 325 78 81

Oficial/a de Jardineria - 1r Curs
De 11 . 10 . 2021 fins 08 . 02 . 2022
Horari del curs

Classes teòriques: Dimecres, dijous i divendres de 8:00 a 13.30 hores
Pràctiques de jardí: Dilluns i dimarts de 8:00 a 13.30 hores.

Dirigit a
Dirigit al públic en general. Requisits: ser major de 16 anys i estar en possessió del Graduat Escolar o equivalent. Estudis enfocats a persones interessades en formar-se com a professionals de la jardineria
Lloc del curs
OAM Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge i els seus camps de pràctiques C/ Antoni Suàrez, 7, 46021 València
Preu matrícula
250 euros. Está prevista la concesió de 5 beques, reservades a persones desempleades de llarga duració y que tinguen la formació acadêmica requerida.
Observacions

Participants: 30

Matriculació: A partir del 23 de juny, enviant un correu a secretaria@oamparquesvalencia.es indicant dades de contacte, o presencialment en les nostres instal·lacions d'Antoni Suàrez 7 a València.

El curs s'impartirà de manera semipresencial, en el cas que canvien les condicions sanitàries. Les assignatures teòriques tindran els continguts i activitats allotjades en la plataforma de teleformació de l'Escola Municipal de Jardineria.
El programa és susceptible de canvis davant possibles imprevistos. El nombre de participants pot variar segons les instruccions d'aforament marcades per les autoritats sanitàries a cada moment.
Les classes són teoricopràctiques. La formació que s'imparteix en aquests cursos professionals és un ensenyament No Formal.
És necessari assistir al 75% de les classes per a poder accedir a l'avaluació dels estudis realitzats. En superar els estudis professionals s'expedeix un DIPLOMA ACREDITATIU D'APROFITAMENT.

Formulari de consulta

Últimes notícies

17 . 12 . 2021
ANUNCI VACANT LLOC DIRECTOR JURIDICO-ADMINISTRATIVO OAM PARCS I JARDIN...
25 . 11 . 2021
QUÍ SOM I QUÉ FEM EN L'OAM DE PARCS I JARDINS SINGULARS?
05 . 11 . 2021
JORNADA DEDICADA A LA CONSERVACIÓ DE TORTUGUES (7 de novembre al Parc...