Cursos destacats

09 . 01 . 2020
Aficionats
CURSO DE ARTE FLORAL JAPONÉS IKEBANA (NAGEIRE)
19 . 05 . 2020
Professionals
PODA DE FORMACIÓ I CONSERVACIÓ D' ÁRBRES ORNAMENTALS (2ª EDICIÓ)
04 . 11 . 2019
Professionals
Oficial de Floristeria - 1º Curs
13 . 02 . 2020
Professionals
Oficial de Jardineria - 2º Curs
16 . 10 . 2019
Professionals
Oficial de Jardineria - 1º Curs
18 . 12 . 2019
Divulgatius
Curset de Treballs Nadalencs
Perfil del contractant
Accedeix a tota la informació relacionada amb l'ús dels recursos públics i la planificació i gestió de l'activitat municipal.
Oposicions
Accedeix a tota la informació completa i detallada sobre les convocatòries a oposicions que s'ofereixen actualment.

Subscriu-te

Si vols conèixer totes les novetats, cursos i esdeveniments de l'Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars, subscriu-te a la nostra newsletter.

EL JARDÍ DE LES HESPÈRIDES ROMANDRÀ TANCAT PER TREBALLS DE MANTENIMENT

Els treballs de manteniment i millora en les infraestructures i vegetació del Jardí de les Hespèrides han obligat al seu tancament provisional.

Quan acaben els treballs de millora, tornarem a obrir aquest espai verd singular.
Seguirem informant.
Moltes gràcies per la vostra comprensió.

 

ELS JARDINS DE L'OAM TORNEN A OBRIR PER A PODER GAUDIR DE LA PRIMAVERA

Des de fa uns dies, els parcs i jardins gestionant per l'OAM han obert les seues portes per a tota la ciutadania.
En l'actual estat d'alarma sanitaria, demanem a tots i totes les usuaries que atenguen les recomanacions i normes emeses per l'Ajntament de València i per les autoritats sanitàries per evitar el contagi del Covid 19.
Només es manté tancat al públic, i fins a un altre avís, el jardí de Les Hespérides per motius tècnics.

WEB MUNICIPAL D'INFORMACIÓ SOBRE EL COVID19

Des de l'Ajuntament deValència s'ha posat a disposició de tota la ciutadania la pàgina web http://coronavirus.valencia.es .

L’OAM IMPARTEIX CURSOS DE MOTOSERRA ALS NOUS BOMBERS DE VALÈNCIA

Des del dia 27 al 31 de gener s'estan celebrant sessions formatives relacionats amb el maneig i manteniment de la motoserra dirigit als 58 nous i noves treballadores de la plantilla del Cos de Bombers de la ciutat de València.
Estos cursos tenen com a objectiu la capacitació bàsica dels bombers en el maneig de la motoserra per a trossejar i retirar branques d'arbres en episodis de temporals de pluja i vent o com a conseqüència d'accidents fortuïts en moments i circumstàncies en què el servici de poda no es trobe disponible.
 

PUBLICADA LA NOVA PROGRAMACIÓ DE CURSOS DE L'ESCOLA DE JARDINERIA I PAISATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

L’OAM de Parcs i Jardins Singulars a través de la seua Escola de Jardineria ja ha publicat l’oferta de cursos per al primer semestre de 2020.
S'han programat més d'una desena d'accions formatives relacionades amb la jardineria, l’art floral  i el medi ambient, i ja es poden consultar detalladament dates i horaris en la nostra web i en la web de l'Ajuntament de València.

TALLER D'ABELLES URBANES AL PARC DE MALILLA


Seguint amb les accions de formació i conscienciació mediambiental que es realitzen a l’alqueria central del Parc Urbà de Malilla, (l’antiga i restaurada “Alqueria dels Peris”), s’ha celebrat una jornada formativa impartida pels formadors i formadores del Observatori Municipal de l’Arbre de València (OMAV) amb la temàtica de la recuperació i potenciació de les poblacions d’abelles als entorns urbans.

LA ESCUELA DE JARDINERÍA PONE EN MARCHA LOS CURSOS DE JARDINERÍA Y FLORISTERÍA PARA PROFESIONALES

Ya puedes inscribirte en los cursos de jardinería y de floristería para profesionales, o futuros profesionales, en este nuevo cuatrimestre.
En las oficinas del Organismo Autónomo Municipal te darán toda la información necesaria si deseas realizar la preinscripción para poder introducirte, o aumentar tus conocimientos, en el mundo de la jardinería o de la floristería de la mano de la Escuela Municipal de Jardinería y Paisaje o de la Escuela Valenciana de Arte Floral.
También puedes conseguir información en los siguientes enlaces: 

ALUMNES ALEMANYS REALITZEN LES SEUES PRÀCTIQUES EDUCATIVES ALS PARCS I JARDINS DE VALÈNCIA

Alumnes de la Wasserstraßen- und Schifffahrtsverwaltung des Bundes, wsv.de fan pràctiques a València gràcies a l’acord suscrit entre l’Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins i l’entitat representant de la Institució Educativa Alemanya (MTP) dins del marc del programa europeu ERASMUS+.

PLANTACIÓ D’UN BOSC DE RIBERA AL JARDÍ DEL TÚRIA AMB LA PARTICIPACIÓ DE LES COMISSIONS FALLERES INFANTILS

El pròxim dia 21 a les 12.00 del matí, les comissions infantils de les falles que participen en el projecte de creació d'un bosc de ribera als voltants de l'Oceanogràfic, dins del Jardí del Túria, realitzaran l'adobament orgànic dels joves arbres del ‘Jardí de les falleres i els fallers’ per a contribuir al bon arrelament dels plançons.

LLEGAN LOS HOTELES PARA INSECTOS AL PARQUE DE MALILLA

EL PARQUE DE MALILLA Y SU APUESTA POR LA BIODIVERSIDAD

El Parque Urbano de Malilla se puede visitar y disfrutar desde diciembre del año 2017. Sus casi 70.000 m2 de zona verde fueron concebidos como un jardín ambiental en el que priman las especies autóctonas y se potencian los procesos naturales que se producen habitualmente en los ecosistemas mediterráneos. Al mismo tiempo, una importante superficie del parque se ha destinado a huertos urbanos que están siendo gestionados por colectivos vinculados al barrio.

Pròxims esdeveniments

05 . 11 . 2019
NaTuria
XXIX JORNADES MICOLÒGIQUES

En la setmana del 5 al 10 de novembre de 2019 estan previstes les XXIX jornades micològiques de SOMIVAL, com en anys anteriors, inclouran una exposició de bolets, una altra de micofilatelia i una... Llegir més
18 . 05 . 2019
JARDÍ DEL TÚRIA TRAMS 10-11-12
Horario: 11:00 a 12:00. T 10-11
Organizador: F.D.M.
18 . 05 . 2019
JARDÍ DEL TÚRIA TRAMS 10-11-12
Horario: 11:00 a 12:00 horas. Tramos del 10 al 11.
Organizador: F.D.M.
Subscriure a Jardins de València RSS

Últimes notícies

01 . 07 . 2020
EL JARDÍ DE LES HESPÈRIDES ROMANDRÀ TANCAT PER TREBALLS DE MANTENIMENT
03 . 05 . 2020
ELS JARDINS DE L'OAM TORNEN A OBRIR PER A PODER GAUDIR DE LA PRIMAVERA
06 . 04 . 2020
WEB MUNICIPAL D'INFORMACIÓ SOBRE EL COVID19