Cursos destacats

18 . 10 . 2021
Professionals
BIODIVERSITAT A LES ZONES VERDES URBANES
13 . 09 . 2021
Professionals
LES PLANTES I ELS INSECTES: INTERACCIONS
13 . 09 . 2021
Professionals
ENEMICS DE LES PLANTES: MALALTIES
07 . 03 . 2022
Professionals
Oficial/a en Art Floral - 2n Curs
11 . 10 . 2021
Professionals
Oficial/a de Jardineria - 1r Curs
06 . 09 . 2021
Aficionats
INTRODUCCIÓ A LA JARDINERIA (ONLINE)
Perfil del contractant
Accedeix a tota la informació relacionada amb l'ús dels recursos públics i la planificació i gestió de l'activitat municipal.
Oposicions
Accedeix a tota la informació completa i detallada sobre les convocatòries a oposicions que s'ofereixen actualment.

Subscriu-te

Si vols conèixer totes les novetats, cursos i esdeveniments de l'Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars, subscriu-te a la nostra newsletter.

JORNADA DEDICADA A LA CONSERVACIÓ DE TORTUGUES (7 de novembre al Parc de Capçalera)

Jornada dedicada a la conservació de tortugues
Data: 7 de novembre
Hora: 11.30h.
Lloc: Embarcador Parc de Capçalera
Inscripcions: participa@limne.org,  i per telèfon 654 076 533
 
L’Ajuntament de València, a través de l’OAM de Parcs i Jardins, col·labora amb la Fundació Limne i Global Omnium en una jornada dedicada a la conservació de tortugues.

TANCAT EL TERMINI DE MATRICULACIÓ PER ALS CURSOS OFERITS PER L’ESCOLA DE JARDINERIA I PAISATGE DE L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA.

L’oferta formativa del segon semestre de l’any ve carregada de cursos amb el verd com a protagonista. En modalitat presencial i a distància, molts d’ells gratuïts, i avalats per una institució amb més de 30 anys d’experiència en la formació i divulgació de temes relacionats amb les zones verdes urbanes i el medi ambient en general.

MODALITAT PRESENCIAL:

SE ABRE EL PLAZO DE MATRICULACIÓN PARA LOS CURSOS OFRECIDOS POR LA ESCUELA DE JARDINERÍA Y PAISAJE DEL AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA

La oferta formativa del segundo semestre del año viene cargada de cursos con el verde como protagonista. En modalidad presencial y a distancia, muchos de ellos gratuitos, y avalados por una institución con más de 30 años de experiencia en la formación y divulgación de temas relacionados con las zonas verdes urbanas y el medio ambiente en general.

MODALIDAD PRESENCIAL:

Oficial/a de Jardineria - 1r Curs

Participants: 30

Matriculació: A partir del 23 de juny, enviant un correu a secretaria@oamparquesvalencia.es indicant dades de contacte, o presencialment en les nostres instal·lacions d'Antoni Suàrez 7 a València.

EL PARC GULLIVER ES MANTÉ TANCAT FINS NOU AVÍS

El Parc Gulliver romandrà tancant fins que milloren les condicions realcionades amb el COVID 19.
Una volta superada esta situació, tornarem a obrir este espai tan emblemàtic per als xiquets i les xiquetes de la nostra ciutat.
Perdoneu les molèsties.

WEB MUNICIPAL D'INFORMACIÓ SOBRE EL COVID19

Des de l'Ajuntament deValència s'ha posat a disposició de tota la ciutadania la pàgina web http://coronavirus.valencia.es .

L’OAM IMPARTEIX CURSOS DE MOTOSERRA ALS NOUS BOMBERS DE VALÈNCIA

Des del dia 27 al 31 de gener s'estan celebrant sessions formatives relacionats amb el maneig i manteniment de la motoserra dirigit als 58 nous i noves treballadores de la plantilla del Cos de Bombers de la ciutat de València.
Estos cursos tenen com a objectiu la capacitació bàsica dels bombers en el maneig de la motoserra per a trossejar i retirar branques d'arbres en episodis de temporals de pluja i vent o com a conseqüència d'accidents fortuïts en moments i circumstàncies en què el servici de poda no es trobe disponible.
 

PUBLICADA LA NOVA PROGRAMACIÓ DE CURSOS DE L'ESCOLA DE JARDINERIA I PAISATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

L’OAM de Parcs i Jardins Singulars a través de la seua Escola de Jardineria ja ha publicat l’oferta de cursos per al primer semestre de 2020.
S'han programat més d'una desena d'accions formatives relacionades amb la jardineria, l’art floral  i el medi ambient, i ja es poden consultar detalladament dates i horaris en la nostra web i en la web de l'Ajuntament de València.

TALLER D'ABELLES URBANES AL PARC DE MALILLA


Seguint amb les accions de formació i conscienciació mediambiental que es realitzen a l’alqueria central del Parc Urbà de Malilla, (l’antiga i restaurada “Alqueria dels Peris”), s’ha celebrat una jornada formativa impartida pels formadors i formadores del Observatori Municipal de l’Arbre de València (OMAV) amb la temàtica de la recuperació i potenciació de les poblacions d’abelles als entorns urbans.

LA ESCUELA DE JARDINERÍA PONE EN MARCHA LOS CURSOS DE JARDINERÍA Y FLORISTERÍA PARA PROFESIONALES

Ya puedes inscribirte en los cursos de jardinería y de floristería para profesionales, o futuros profesionales, en este nuevo cuatrimestre.
En las oficinas del Organismo Autónomo Municipal te darán toda la información necesaria si deseas realizar la preinscripción para poder introducirte, o aumentar tus conocimientos, en el mundo de la jardinería o de la floristería de la mano de la Escuela Municipal de Jardinería y Paisaje o de la Escuela Valenciana de Arte Floral.
También puedes conseguir información en los siguientes enlaces: 

Pàgines

Pròxims esdeveniments

05 . 11 . 2019
NaTuria
XXIX JORNADES MICOLÒGIQUES

En la setmana del 5 al 10 de novembre de 2019 estan previstes les XXIX jornades micològiques de SOMIVAL, com en anys anteriors, inclouran una exposició de bolets, una altra de micofilatelia i una... Llegir més
18 . 05 . 2019
JARDÍ DEL TÚRIA TRAMS 10-11-12
Horario: 11:00 a 12:00. T 10-11
Organizador: F.D.M.
18 . 05 . 2019
JARDÍ DEL TÚRIA TRAMS 10-11-12
Horario: 11:00 a 12:00 horas. Tramos del 10 al 11.
Organizador: F.D.M.
Subscriure a Jardins de València RSS

Últimes notícies

17 . 12 . 2021
ANUNCI VACANT LLOC DIRECTOR JURIDICO-ADMINISTRATIVO OAM PARCS I JARDIN...
25 . 11 . 2021
QUÍ SOM I QUÉ FEM EN L'OAM DE PARCS I JARDINS SINGULARS?
05 . 11 . 2021
JORNADA DEDICADA A LA CONSERVACIÓ DE TORTUGUES (7 de novembre al Parc...