JARDÍ DE BENIFERRI

Esteu aquí

Història

Horari
No tanca
Adreça

Carrer de Beniferri s/n
46015 València

Entrada
entrada gratuïta
Gestionat per
0

Història

El jardí es troba situat al barri de Beniferri, en les proximitats de l'antic poble del mateix nom, i es troba delimitat pels carrers de Beniferri, Camp del Túria, Còrdova i el camí vell de Llíria. Hi ha un altre xicotet jardí, relacionat amb este, situat al carrer de Còrdova.

Construït longitudinalment tocant al carrer de Beniferri, està format per diversos espais que configuren un recorregut verd, paral·lel a la totalitat d’este. En la zona central està travessat per un camí principal de traçat sinuós, amb camins transversals rectilinis que el creuen. Conté praderies de gespa i arbratge amb alguns arbustos. Les praderies estan una mica elevades sobre el nivell de les voreres per a aconseguir major volum vegetal.

Es va inaugurar l'any 2000 amb una superfície de 14.200 metres quadrats. 

Més informació

EQUIPAMENTS:

Es tracta d'un jardí obert situat entre edificis moderns de diferents èpoques. En les proximitats es troba el xicotet nucli d'edificis antics de Beniferri.

En este jardí i les seues proximitats hi ha diverses àrees destinades a jocs infantils, una àrea d'aparells biosaludables i unes quantes taules de ping-pong, pista de petanca, escacs i parxís. A més, existixen dos fonts abeurador.

El recorregut 

Últimes notícies

10 . 01 . 2023
OBERTA LA MATRÍCULA PER ALS CURSOS DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE JARDINERI...
01 . 09 . 2020
EL PARC GULLIVER TORNA A OBRIR LES SEUES PORTES. ACÍ TENS ELS NOUS HOR...
28 . 11 . 2018
Descobreix València a través de cinc rutes d'arbres monumentals