Esteu aquí

ESCOLA DE MUNICIPAL DE JARDINERIA I PAISATGE DE VALÈNCIA

L'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge compta amb més de trenta anys d'experiència formant a professionals en l'àmbit de la cura i gestió del medi ambient urbà. Molts dels i les professionals que actualment cuiden i gestionen les zones verdes de la ciutat, es van formar a la nostra escola.
Referent tant en el camp de la jardineria com del paisatgisme a la nostra ciutat, l'Escola de Jardineria compta amb més de 2.000.000 de metres quadrats de superfície de zones verdes a la disposició del seu alumnat per a realitzar pràctiques formatives en jardí relacionades amb la cura del medi ambient.
Els treballs en divulgació, potenciació i estudi de la biodiversitat dins de la infraestructura verde urbana, són altres camps en els quals se centra el compromís de la nostra institució.
L'oferta formativa que ofereix l'Escola Municipal de Jardineria abasta des de cursos dirigits i orientats a persones que volen introduir-se profesionalment en el món de la jardineria, fins a cursos de divulgació de temes mediambientals per a aficionats i altres col·lectius específics. També s'ofereixen cursos i tallers monogràfics que aprofundeixen en temes concrets del món de la jardineria i el medi ambient.

 

Escola jardineria Valencia

LLISTAT DE CURSOS I TALLERS 

MODALITAT PRESENCIAL:

 

MODALITAT ONLINE:

 

Últimes notícies

17 . 12 . 2021
ANUNCI VACANT LLOC DIRECTOR JURIDICO-ADMINISTRATIVO OAM PARCS I JARDIN...
25 . 11 . 2021
QUÍ SOM I QUÉ FEM EN L'OAM DE PARCS I JARDINS SINGULARS?
05 . 11 . 2021
JORNADA DEDICADA A LA CONSERVACIÓ DE TORTUGUES (7 de novembre al Parc...