Últimes
notícies

Esteu aquí

Ruta del mes de jardins de València: El Parc de l'Oest

Per a aquells que no ho coneguen el Parc de l'Oest es troba situat al Carrer Music Ayllon s/n, a València. Es tracta d'un espai perfecte per a anar a València.

Està construït sobre l'antiga caserna de l'Exèrcit de l'Aire i compta amb una superfície de res menys que 43.750 m2.  Va ser inaugurat en 1995 i des d’aquell moment s'ha convertit en un dels punts de referència que visitar a València, alguna cosa que no és d'estranyar si tenim en compte que el jardí és un dels majors espais verds de la ciutat.
 

Es tracta d'un parc que compta amb espais aptes per a tota la família que van des de jocs infantils, a pista de patinatge, zona de minigolf, pistes de petanca, etc. En definitiva zones aptes per a tots els gustos i amb les quals segur tota la família podrà passar-ho bé.

 

A més passejar per aquesta zona serà una experiència única amb la qual disfrutar de la millor vegetació. És un parc que compta amb espècies autòctones de gran bellesa amb arbres de gran grandària com les acàcies, les garroferes, els xops, xiprers, alzines, fins i tot hi ha llimeres
.

Compta amb la representació d'un avió de gran grandària que s'ha convertit en un dels símbols per excel·lència d'aquest parc.

 

Aquest parc disposa de dos quioscos, cadascun d'ells amb banys  així que està completament habilitat per a passar allí tant estona com vulgueu. Es tracta d'un parc que obri tots els dies, així que tant en cap de setmana com una escapadeta per a desconnectar podreu anar a disfrutar del Parc de l'Oest.

 

Si encara no has anat al Parc de l'Oest a fer una passejada o a disfrutar en família, no ho dubtes. Es tracta d'una zona que té tot el necessari per a poder passar una estona agradable i desconnectar. A més no oblides que t'acostem aquest i altres plans que pots fer a la ciutat de València periòdicament. Per a seguir-los només has d'estar pendent a les entrades del nostre portal. Apunta't tots els plans i ho passaràs en gran per poc.