Últimes
notícies

Esteu aquí

Concerts en els jardins de València

Amb el pas dels anys, alguns esdeveniments es van consolidant en el panorama estival deixant enrere als anteriors ja caducs. En els últims anys i, sobretot, a l'estiu, estem veient com els festivals de música copen les agendes per gaudir del sol, de les platges i de la música de moda a les ciutats de la Comunitat Valenciana. Però concretament a València es busca la unió entre naturalesa i música que dota a la capital d'un so diferent i no tan comercial com en alguns festivals.

 

La mescla entre el so i el verd ha portat a València en els últims anys a consolidar els concerts en els Jardins de Vivers. Des del 4 de juliol fins al 28 del mateix mes, diversos artistes de tot tipus de gènere musical passaran per uns Jardins del Real convertits en escenari. Artistes de moda com Izal, que ja van esgotar les seves entrades pràcticament en dies; cantants i grups consolidats com Iván Ferreiro, Rosendo o La Nena Pastori; i DJs i rapers com Elyella i Arkano són solament alguns dels artistes que donaran so a un dels jardins més característics de tota la ciutat de València.

 

Els concerts que se celebren en els Jardins de Vivers de València no són flor d'un dia ni s'organitzen única i exclusivament aquest estiu. Durant els últims anys, els artistes més de moda i els grups emergents han anat passant per aquest emplaçament dotant als Jardins d'una versió moderna sense oblidar la vegetació, part protagonista d'aquest lloc. A més, el fet de tocar en un recinte així no solament enamora als artistes i grups sinó que ho fa amb els assistents i sobretot els turistes. El fet d'estar envoltat d'arbres permet sortir de la calor estiuenca d'una ciutat com València.

 

Però aquesta unió amb la naturalesa no solament ens porta als Jardins de Vivers. Aquesta València amb tant color i amb olor a vegetació ofereix una diversitat de jardins que molts celebren esdeveniments dedicats al propi verd. Sense anar més lluny, des del passat mes d'abril, podem gaudir de la quarta edició del Sons al Botànic. El Jardí Botànic també es converteix en un escenari musical amb artistes com Julián Maeso o Carmen Boza, que destaquen per la seua música en acústic i per la seua qualitat en el so en directe amb el qual arriben a la mescla perfecta amb la naturalesa.