NaTuria

Esteu aquí

Història

Horari
Dimarts a Divendres: 10:00 - 14:00
Dissabte, Diumenge i Festius: 11:00 - 14:30
Adreça

Jardí del Túria, tram 2 (Entre l'Av. Manuel de Falla i el Passeig de la Petxina)

46015 VALÈNCIA

Entrada
Entrada gratuïta
Gestionat per
0

Història

NaTuria naix com a veu activa de comunicació i sensibilització del medi ambient urbà


Centre Local i Europeu de Medi ambient urbà i Sostenibilitat de l'Ajuntamet de València. .

NaTuria es concep com el primer centre obert, punt de trobada i centre per a aprendre a totes les edats i rebre una important lliçó per a saber viure en el medi ambient urbà de l'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de parcs i Jardins.

Benvingut al portal de NaTuria, un projecte amb seu en el llit del Riu Túria, que naix com a veu activa de comunicació i sensibilització del medi ambient urbà.

Més informació

Valencia y NaTuria

Què ens unix?

Històricament el Riu Túria ha sigut el cordó umbilical que ha comunicat la ciutat de València amb el seu entorn natural immediat: l'horta, l'Albufera, el mar i les terres de secà de l'interior. "Naturia, representa la possibilitat de tornar al Túria la seua antiga funció d'acostar la naturalesa al ciutadà, però amb una visió renovada: el medi ambient urbà i la sostenibilitat.
 

Què és?

NaTuria suposa un espai únic de l'Ajuntament de València, en el centre de la nostra ciutat. Un espai d'exposició i divulgació del Medi ambient urbà on recolzar decidides activitats i campanyes a favor de la sostenibilitat.
 

¿Per a què està?

NaTuria suposa Un espill en què es reflectixen totes les implicacions ambientals De la ciutat, una finestra a través de la qual conéixer i comprendre els esforços invertits a crear una urbs còmplice de la sostenibilitat global.

4º TRIMESTRE DE 2019

ACTIVITATS DOCENTS (CURSOS I TALLERS)
 
En Naturia s'impartirà al llarg del primer quadrimestre del 2019 les classes pràctiques de les activitats docents de l'Organisme Autònom Municipal, corresponents als cursos d'Oficial de Jardineria.

EXPOSICIONS

Fixes: Emtre “El que sobra servix”, Aula del Mar i Aula de Mutis. 
NaTuria disposa d'una sala d'exposicions oberta als ciutadans i associacions que ho sol·liciten.

VISITES GUIADES I TALLERS
 
En el mes de setembre es preveu l'admissió de sol·licituds d'activitats de l'Oferta Educativa de l'Ajuntament de València a realitzar en el quart trimestre de 2019 i en el primer semestre del 2020.

SERVICI DEL DOCTOR PLANTA EN NATURIA

En NaTuria la Clínica del Dr. Planta és un xicotet hospital de plantes, on el ciutadà pot acudir, a fi d'obtindre un diagnòstic segur de la malaltia o estat d'estes. El Dr. Planta és l'encarregat de resoldre tots aquells dubtes respecte al manteniment tant de plantes d'interior com d'exterior.

Esta iniciativa de l'Ajuntament de València naix amb voluntat educativa i amb l'objectiu de transformar-se també en una activitat familiar lúdica, ja que a més de portar la planta al doctor i conéixer el millor tractament per a una ràpida recuperació, es poden visitar de forma gratuïta les diferents exposicions que oferix NaTuria.
Estos servicis d'assessorament al ciutadà, estan oberts de forma gratuïta, amb un horari de visita ampliat de dimarts a divendres, des de les 8:00h fins a les 14:00h, i amb un màxim de 3 visites diàries, on podran portar les seues plantes per a valorar la seua malaltia o plaga. 

També pot posar-se en contacte amb el servici per diferents vies: 

- Via telefònica: cridant al 627912269 de dimarts a divendres de 10 a 13 hores.
- Correu electrònic: drplanta.naturia@gmail.com

El recorregut 

Pròxims esdeveniments Pròxims esdeveniments

05 . 11 . 2019
NaTuria
XXIX JORNADES MICOLÒGIQUES

En la setmana del 5 al 10 de novembre de 2019 estan previstes les XXIX jornades micològiques de SOMIVAL, com en anys anteriors, inclouran una exposició de bolets, una altra de micofilatelia i una... Llegir més

Últimes notícies

07 . 11 . 2019
TALLER D'ABELLES URBANES AL PARC DE MALILLA
05 . 09 . 2019
LA ESCUELA DE JARDINERÍA PONE EN MARCHA LOS CURSOS DE JARDINERÍA Y FLO...
06 . 06 . 2019
Parcs i jardins de València on practicar running