NaTuria

Esteu aquí

Història

Horari
Dimarts a Divendres: 10:00 - 14:00
Dissabte, Diumenge i Festius: 11:00 - 14:30
Adreça

Jardí del Túria, tram 2 (Entre l'Av. Manuel de Falla i el Passeig de la Petxina)

46015 VALÈNCIA

Entrada
Entrada gratuïta
Gestionat per
0

Història

NaTuria naix com a veu activa de comunicació i sensibilització del medi ambient urbà


Centre Local i Europeu de Medi ambient urbà i Sostenibilitat de l'Ajuntamet de València. .

NaTuria es concep com el primer centre obert, punt de trobada i centre per a aprendre a totes les edats i rebre una important lliçó per a saber viure en el medi ambient urbà de l'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de parcs i Jardins.

Benvingut al portal de NaTuria, un projecte amb seu en el llit del Riu Túria, que naix com a veu activa de comunicació i sensibilització del medi ambient urbà.

Més informació

Valencia y NaTuria

Què ens unix?

Històricament el Riu Túria ha sigut el cordó umbilical que ha comunicat la ciutat de València amb el seu entorn natural immediat: l'horta, l'Albufera, el mar i les terres de secà de l'interior. "Naturia, representa la possibilitat de tornar al Túria la seua antiga funció d'acostar la naturalesa al ciutadà, però amb una visió renovada: el medi ambient urbà i la sostenibilitat.
 

Què és?

NaTuria suposa un espai únic de l'Ajuntament de València, en el centre de la nostra ciutat. Un espai d'exposició i divulgació del Medi ambient urbà on recolzar decidides activitats i campanyes a favor de la sostenibilitat.
 

¿Per a què està?

NaTuria suposa Un espill en què es reflectixen totes les implicacions ambientals De la ciutat, una finestra a través de la qual conéixer i comprendre els esforços invertits a crear una urbs còmplice de la sostenibilitat global.

1º SEMESTRE DE 2019

ACTIVITATS DOCENTS

L'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge impartirà al llarg del primer semestre les seues classes pràctiques d'Oficial de Jardineria tant de primer com de segon, amb una afluència de 30 i 20 persones per curs respectivament.

EXPOSICIONS

Fixes: Emtre “El que sobra servix”, Aula del Mar i Aula de Mutis. 
NaTuria disposa d'una sala d'exposicions oberta als ciutadans i associacions que ho sol·liciten.

VISITES GUIADES

NaTuria continuarà amb la seua participació en l'Oferta Educativa de l'Ajuntament de València en la campanya “Per una ciutat més verda”. Amb una participació de 40 centres educatius, amb diversos nivells educatius 

Altres col·lectius: NaTuria acull a diferents col·lectius fora de l'Oferta Educativa. Es preveuen visites de Associacions, Universitat Popular, Universitat de València, Centres d'Educació Especial...

Col·laboració amb altres campanyes de projectes educatius. 

Mutis. Es preveu la participació de centres educatius així com l'entrega de premis de la campanya de contaminació acústica, com en anys anteriors

ALTRES ACTIVITATS 

Cursos Vacacionals. “A la Lluna Art i Entorn” - Pasqua i Estiu

SERVICI DEL DOCTOR PLANTA EN NATURIA

En NaTuria la Clínica del Dr. Planta és un xicotet hospital de plantes, on el ciutadà pot acudir, a fi d'obtindre un diagnòstic segur de la malaltia o estat d'estes. El Dr. Planta és l'encarregat de resoldre tots aquells dubtes respecte al manteniment tant de plantes d'interior com d'exterior.

Esta iniciativa de l'Ajuntament de València naix amb voluntat educativa i amb l'objectiu de transformar-se també en una activitat familiar lúdica, ja que a més de portar la planta al doctor i conéixer el millor tractament per a una ràpida recuperació, es poden visitar de forma gratuïta les diferents exposicions que oferix NaTuria.
Estos servicis d'assessorament al ciutadà, estan oberts de forma gratuïta, amb un horari de visita ampliat de dimarts a divendres, des de les 8:00h fins a les 14:00h, i amb un màxim de 3 visites diàries, on podran portar les seues plantes per a valorar la seua malaltia o plaga. 

També pot posar-se en contacte amb el servici per diferents vies: 

- Via telefònica: cridant al 627912269 de dimarts a divendres de 10 a 13 hores.
- Correu electrònic: drplanta.naturia@gmail.com

El recorregut 

Pròxims esdeveniments Pròxims esdeveniments

11 . 05 . 2019
NaTuria
XXIX JORNADAS MICOLÓGICAS

En la semana del 5 al 10 de noviembre de 2019 están previstas las XXIX jornadas micológicas de SOMIVAL, como en años anteriores, incluirán una exposición de setas, una de micofilatelia y otra de... Llegir més

Últimes notícies

06 . 06 . 2019
Parcs i jardins de València on practicar running
06 . 06 . 2019
Com arribar al Parc Central en transport públic
22 . 02 . 2019
Exposició ‘My *Secret Garden València’ a la Ciutat de les Arts i les C...