Cursos destacados

07 . 01 . 2021
Aficionados
CURSO DE ARTE FLORAL JAPONÉS IKEBANA (NAGEIRE)
09 . 11 . 2020
Profesionales
Oficial de Floristeria - 1º Curso (FUERA DE PLAZO)
17 . 02 . 2021
Profesionales
Oficial de Jardineria - 2º Curso
14 . 10 . 2020
Profesionales
Oficial de Jardineria - 1º Curso (FUERA DE PLAZO)
08 . 01 . 2021
Para mayores
ARTE FLORAL (CURSO APLAZADO POR SITUACIÓN SANITARIA)
12 . 01 . 2021
Para mayores
JARDINERÍA (CURSO APLAZADO POR SITUACIÓN SANITARIA)
Perfil del contratante
Accede a toda la información relacionada con el uso de los recursos públicos y la planificación y gestión de la actividad municipal.
Oposiciones
Accede a toda la información completa y detallada sobre las convocatorias a oposiciones que se ofertan actualmente.

Suscríbete

Si quieres conocer todas las novedades, cursos y eventos del Organismo Autónomo Municipal Parques y Jardines Singulares, suscríbete a nuestra newsletter.

EL PARC GULLIVER ES MANTÉ TANCAT FINS NOU AVÍS

El Parc Gulliver romandrà tancant fins que milloren les condicions realcionades amb el COVID 19.
Una volta superada esta situació, tornarem a obrir este espai tan emblemàtic per als xiquets i les xiquetes de la nostra ciutat.
Perdoneu les molèsties.

WEB MUNICIPAL D'INFORMACIÓ SOBRE EL COVID19

Des de l'Ajuntament deValència s'ha posat a disposició de tota la ciutadania la pàgina web http://coronavirus.valencia.es .

L’OAM IMPARTEIX CURSOS DE MOTOSERRA ALS NOUS BOMBERS DE VALÈNCIA

Des del dia 27 al 31 de gener s'estan celebrant sessions formatives relacionats amb el maneig i manteniment de la motoserra dirigit als 58 nous i noves treballadores de la plantilla del Cos de Bombers de la ciutat de València.
Estos cursos tenen com a objectiu la capacitació bàsica dels bombers en el maneig de la motoserra per a trossejar i retirar branques d'arbres en episodis de temporals de pluja i vent o com a conseqüència d'accidents fortuïts en moments i circumstàncies en què el servici de poda no es trobe disponible.
 

PUBLICADA LA NOVA PROGRAMACIÓ DE CURSOS DE L'ESCOLA DE JARDINERIA I PAISATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

L’OAM de Parcs i Jardins Singulars a través de la seua Escola de Jardineria ja ha publicat l’oferta de cursos per al primer semestre de 2020.
S'han programat més d'una desena d'accions formatives relacionades amb la jardineria, l’art floral  i el medi ambient, i ja es poden consultar detalladament dates i horaris en la nostra web i en la web de l'Ajuntament de València.

TALLER D'ABELLES URBANES AL PARC DE MALILLA


Seguint amb les accions de formació i conscienciació mediambiental que es realitzen a l’alqueria central del Parc Urbà de Malilla, (l’antiga i restaurada “Alqueria dels Peris”), s’ha celebrat una jornada formativa impartida pels formadors i formadores del Observatori Municipal de l’Arbre de València (OMAV) amb la temàtica de la recuperació i potenciació de les poblacions d’abelles als entorns urbans.

LA ESCUELA DE JARDINERÍA PONE EN MARCHA LOS CURSOS DE JARDINERÍA Y FLORISTERÍA PARA PROFESIONALES

Ya puedes inscribirte en los cursos de jardinería y de floristería para profesionales, o futuros profesionales, en este nuevo cuatrimestre.
En las oficinas del Organismo Autónomo Municipal te darán toda la información necesaria si deseas realizar la preinscripción para poder introducirte, o aumentar tus conocimientos, en el mundo de la jardinería o de la floristería de la mano de la Escuela Municipal de Jardinería y Paisaje o de la Escuela Valenciana de Arte Floral.
También puedes conseguir información en los siguientes enlaces: 

Oficial de Jardineria - 2º Curso

Número de alumnos: 17

Información y matrícula: El plazo de matriculación se abre un mes antes del comienzo de los cursos. Información y matriculación en secretaria@oamparquesvalencia.es, llamando al 96 325 78 81 o acudiendo a la sede central de la Escuela Municipal de Jardinería y Paisaje (Antoni Suàrez nº 7, 46021 València).

Oficial de Jardineria - 1º Curso (FUERA DE PLAZO)

Número de alumnos: 15
La Formación que se imparte en estos Cursos Profesionales es una enseñanza No Formal. Es necesario asistir al 75 % de las clases para poder acceder a la evaluación de los estudios realizados. Al finalizar los estudios profesionales se expide un DIPLOMA ACREDITATIVO DE APROVECHAMIENTO 
 

30ª EDICIÓ DIA INTERNACIONAL DE LES CIUTATS EDUCADORES

El Servici d’Educació de l’Ajuntament de València, mitjançant  la secció de Projectes Educatius ha gestionat la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora. La ciutat de València és membre de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores i, com a tal, es va adherir ja fa cinc anys a través de les seues Delegacions realitzant diverses activitats.
 

ALUMNES ALEMANYS REALITZEN LES SEUES PRÀCTIQUES EDUCATIVES ALS PARCS I JARDINS DE VALÈNCIA

Alumnes de la Wasserstraßen- und Schifffahrtsverwaltung des Bundes, wsv.de fan pràctiques a València gràcies a l’acord suscrit entre l’Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins i l’entitat representant de la Institució Educativa Alemanya (MTP) dins del marc del programa europeu ERASMUS+.

Páginas

Próximos eventos

05 . 11 . 2019
NaTúria
XXIX JORNADES MICOLÒGIQUES

En la setmana del 5 al 10 de novembre de 2019 estan previstes les XXIX jornades micològiques de SOMIVAL, com en anys anteriors, inclouran una exposició de bolets, una altra de micofilatelia i una... Leer más
18 . 05 . 2019
Jardín del Turia Tramos 10-11-12
Horario: 11:00 a 12:00. T 10-11
Organizador: F.D.M.
18 . 05 . 2019
Jardín del Turia Tramos 10-11-12
Horario: 11:00 a 12:00 horas. Tramos del 10 al 11.
Organizador: F.D.M.
Suscribirse a Jardins de València RSS

Últimas noticias

03 . 12 . 2020
30ª EDICIÓ DIA INTERNACIONAL DE LES CIUTATS EDUCADORES
01 . 09 . 2020
EL PARC GULLIVER ES MANTÉ TANCAT FINS NOU AVÍS
06 . 04 . 2020
WEB MUNICIPAL D'INFORMACIÓ SOBRE EL COVID19