Últimes
notícies

Esteu aquí

Parcs i jardins per a gossos a València

València és una ciutat que ofereix una gran varietat de parcs i jardins en els quals hi ha espais perquè els gossos puguen gaudir d'un tranquil i divertit passeig.

 

La ciutat va ampliant cada vegada més les àrees de socialització perquè les nostres mascotes se senten *agusto en espais que no estiguen reduïts i al mateix temps els propietaris puguen interactuar i jugar amb ells.

 

L'objectiu d'oferir més actualitzacions de zones específiques per a gossos és potenciar que aquests puguen gaudir lliurement de cada passeig, així com realitzar exercici físic sense interferir a la resta d'usuaris del parc.

 

Durant el mes d'octubre, s'ha aprovat la licitació de tres zones de socialització per a gossos en els barris de Torrefiel, Malva-rosa i Tres Forques. Aquests últims projectes inclouen protecció especial per als arbres, instal·lació de bancs i papereres amb borses.

 

A continuació et vam mostrar les zones més conegudes perquè pugues anar i passejar amb la teua mascota.

 

Jardí del Túria

Es tracta del jardí més visitat i conegut de València, amb més de 7 km de longitud. En el Tram IV del Jardí del Túria, trobem el “Circuit Caní Agility” sota el Pont dels Arts, on la teua mascota podrà entrenar-se en cadascun dels diferents exercicis del circuit i estar en forma.

 

En el Tram VII trobem una zona de socialització per a gossos, amb una sèrie d'instal·lacions i comoditats tant per a la mascota com els seus amos.

Parc de Capçalera

Trobem una altra zona específica per a gossos, concretament al costat del Carrer Ernesto Che Guevara. La seua extensió no és molt àmplia però està perfectament acomodat amb porta d'accés, arbres, paperera i bancs per a asseure's.

Petxina

Una altra zona habilitada per a gossos es troba en el districte de la Petxina, exactament en el barri de Nou Moles. Una àrea de més de 360 metres quadrats.

Jardins del Real

En el districte de la Saïdia, es tracta d'una superfície de 726 metres quadrats. Perfectament acomodada amb papereres, reg, bancs, papereres, etc. Un lloc tranquil i segur per a eixir a passejar.

Parc Central

El Parc Central que ha obert les seues portes després de l'estiu, ha reservat un espai de socialització per a gossos de 1.382 metres quadrats.

 

Si desitges conéixer totes les zones habilitades per a passejar a la teua mascota ací et deixem un llistat amb les dades de cada lloc.