Últimes
notícies

Esteu aquí

Zones infantils del jardí del riu Túria

La ciutat de València compta amb un de les zones verdes més grans d'Espanya, amb una extensió de més de 7 quilòmetres l'antic llit del riu Túria s'estén creuant la ciutat d'est a oest.

 

Després de la gran riuada que va anegar d'aigua la ciutat en 1957, es va decidir desviar el llit del riu Túria en l'execució del Pla Sud i al llarg dels anys es van crear diferents zones en l'antic llit del riu.

En aquest gran jardí trobem zones esportives, grans jardins, edificis com El Palau de la Música, la gran zona de la Ciutat de les Arts i Les Ciències i diverses zones infantils.

 

Si decideixes passar una bona estona amb els més xicotets no pots perdre't algunes de les zones que trobaràs als jardins de l'antic llit del riu Túria.

 

El parc del Gulliver.

En el tram 12 del jardí entre el pont de l'Àngel custodie i el pont del regne trobem el parc de Gulliver. Aquest parc d'uns 70 metres de longitud està ple de rampes i tobogans recreant el conte de Jonathan Switf del gegant Gulliver.

El parc del Gulliver és un dels més emblemàtics de la ciutat i malgrat les seues 25 anys d'història segueix molt viu.

La seua entrada és gratuïta, obert tots els dies de la setmana i segur que és un dels parcs que més gaudiran els xiquets

 

El vaixell pirata del Parc de Capçalera

Situat dins del Parc de Capçalera molt prop de la localitat de Mislata, es troba aquesta zona infantil creada amb un gran vaixell pirata.

Aquest vaixell farà les delícies dels xiquets imaginant ser pirates dins d'un dels parcs més visitats de la ciutat. A més dins al parc de Capçalera podem trobar un xicotet llac amb embarcador, en el qual poder gaudir de passejos en barques amb forma de cigne.

 

El mini golf

Molt prop del parc del Gulliver trobem una zona de minigolf perfecte per a gaudir amb els xiquets. Aquesta zona compta amb diferents clots per a iniciar als més xicotets en aquest esport. Molt prop d'aquesta zona també trobem un gran tauler gegant d'escacs, on els xiquets també poden divertir-se i aprendre.

 

Parcs infantils, el “Mediterrani” i el “Oceà”

Molt prop de l´Oceanogràfic al parc situat al costat, trobem els parcs Mediterrani i Oceà. Aquests parcs estan tematizats amb el món marí i en ells els xiquets poden divertir-se entre taurons o dofins en forma de tobogans i balancins.

Parc perfecte per a gaudir en família i on els xiquets gaudiran imaginant el món marí.

 

Piràmides de cordes.

Entre els ponts de l'exposició i el pont de les flors trobem una zona destinada als xiquets, es tracta d'una zona amb tres piràmides de xarxa de grimpa. Aquestes piràmides es troben sobre un sòl d'arena similars a les piràmides de corda que també podem trobar a les nostres platges. En elles els xiquets poden escalar tenint precaució de no caure.