Últimas
noticias

Usted está aquí

PUBLICADA LA NOVA PROGRAMACIÓ DE CURSOS DE L'ESCOLA DE JARDINERIA I PAISATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

L’OAM de Parcs i Jardins Singulars a través de la seua Escola de Jardineria ja ha publicat l’oferta de cursos per al primer semestre de 2020.
S'han programat més d'una desena d'accions formatives relacionades amb la jardineria, l’art floral  i el medi ambient, i ja es poden consultar detalladament dates i horaris en la nostra web i en la web de l'Ajuntament de València.
Dins del conjunt de cursos, destaquen els dedicats a la poda d’arbres i palmeres, els monogràfics de jardineria i els d'art floral japonés Ikebana, i els seus quatre estils (Nageire, Moribana, Shin-So-ka  i Paisatge), els orientats als i les afeccionades a la jardineria i els cursos per a majors, aquests últims organitzats en col·laboració amb la Delegació de Benestar Social i Integració i que són gratuïts per a la gent gran.
Pots aconseguir més informació en els següents enllaços:
http://jardins.valencia.es/va/cursos/aficionados
http://jardins.valencia.es/es/cursos/aficionados
Més de 35 anys d'experiència en formació mediambiental avalen els cursos que ofereix l'Ajuntament de València a través del OAM de Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.