Últimes
notícies

Esteu aquí

Visita València: Jardins del Turia tram 4-5-6

En aquesta ocasió anem a continuar recorrent el Jardí del Turia a través dels trams 4, 5 i 6. En aquests nous trams, el Jardí destaca per la seua àmplia vegetació i per la seua varietat en el que a arbres es refereix. A més, troba un punt de diferenciació amb la resta dels trams ja que s'imposa la part més urbana del propi parc dels Jardins del Turia.

 

Tram 4: des del Pont de San José comença un tram que, a pesar de no ser molt llarg i extens, comença a notar el canvi de filosofia del propi parc cap a aquests tints urbans que diferencien a aquests jardins amb la resta.

 

Tram 5: aquest tram tampoc destaca pel seu llarg recorregut, però seguix consolidant-se la part esportiva d'aquests Jardins de Turia amb l'aparició d'un camp de Rugbi i un altre d'entrenament que s'utilitza per al Rugbi Touch.

 

 

Tram 6: en l'últim tram que recorrem en aquest viatge es pot gaudir de les diverses campanyes que van ser realitzades pels ciutadans i ciutadanes amb motiu de la celebració del Dia de l'Arbre.

 

Ruta Jardins de València: El Jardí del Turia - Trams 4, 5 i 6

 

Després de gaudir dels primers trams del Jardí del Turia, marcats per l'inici del carril bici, el carril dels runners i també per la sèrie de jocs infantils, arriba el torn de gaudir de la part més urbana d'aquests trams. Això sí, no per tenir tints més urbans deixa de gaudir de la vegetació. En aquest recorregut que comencem en el dia d'avui anem a trobar arbres icònics d'aquests jardins.

 


 

Els pins (Pinus halepensis), les sureres (Quercussuber), els roures (Quercus robur) o els xiprers (Cupressus sempervirens) són solament alguns dels tipus d'arbres que anirem trobant en l'inici d'aquests tres trams. De fet, tant el tram 4 com el tram 5 combinen tots aquests arbres juntament amb vegetació ribereña com a àlbers (Populus alba), sauces (Salix babylonica), taray (Tamarix canariensis) i baladres (Neriumoleander).

 

Aquesta varietat d'arbres en aquests dos trams es deu al fet que en els mateixos anem a gaudir del Parc Urbà Forestal. Aquí podrem trobar diversos arbres típics i freqüents a la Comunitat Valenciana.

 

I, a més de gaudir de l'esport gràcies als camps de Rugbi i Rugbi Touch, arribem a un últim tram d'aquest petit recorregut amb més zones en les quals destaquen els arbres. De fet, el tram 6 també afegeix una altra modalitat esportiva com és el baseball, que es podrà gaudir juntament amb els enjardinaments creats per celebrar el Dia d'Arbre a través del treball del ciutadà i ciutadana.