Últimes
notícies

Esteu aquí

Set parcs i jardins de València per a fer fotos

València és una ciutat que destaca per la seua bellesa i, a més, per tenir una gran quantitat de jardins en els quals poder fer una passejada i relaxant. Si açò és just el que estàs cercant t'acostem set parcs i jardins de València perfectes per a fer fotos.

 

1. Jardins de Vivers

Es tracta d'un jardí de gran extensió i molta història en l'interior de la qual hi ha, a més, elements escultòrics. En conjunt, tot açò ha fet que siga ja un dels pulmons verds de la ciutat de València.

Aquests jardins reben el nom de jardins del Real encara que popularment es coneixen com Els Vivers. Com a curiositat dir que en el seu interior alberga un monument de l'Ànec Donald en homenatge a Walt Disney o dues xicotetes “muntanyes” en les quals milers de persones es fotografien, ja que té la peculiaritat de ser les dues úniques elevacions del terreny que hi ha a València cabdal.

 

2. Jardí Botànic

Se trata de un Jardín que se fundó en el año 1567 y desde su origen a los 200 años posteriores fue un huerto de plantas medicinales. Se encuentra ubicado en los aledaños del convento de San Sebastián, cerca de las Torres de Quart en la Calle Quart.

Uno de sus puntos fuertes es que en su interior se pueden ver Tejos, un árbol sagrado que representa la inmortalidad y que puede vivir más un milenio.

 

3. El jardí de l'Hospital

El Jardí de l'Hospital també anomenat Jardí del MuVIM ha sigut guardonat amb el premi al millor jardí del món, en concret,el nom d'aquest guardó és “The Pla Award” i ho van rebre en 2015 en la categoria d'Espai Públic, un premi que va obtenir en superar a més de 500 competidors.

A través d'aquest jardí conviuen els espais verds amb les pròpies restes de l'antic hospital valencià, una combinació digna de veure.

 

4. Jardí de Parcent

Es tracta d'un emplaçament de gran bellesa que està ple de fonts i que té darrere un gran passat artístic, històric i anecdòtic. Una zona que reflecteix el que un dia va haver-hi: el Palau de Parcent, el 2º edifici més gran de la ciutat després de la Catedral de València.

 

5. Palacete de Ayora y su jardín

Es tracta d'un conjunt arquitectònic de gran bellesa situat en el barri d'Aiora i que es va construir a la fi del segle XIX sota un estil eclèctic. En el seu interior es poden veure plantes i arbres molt diverses.

 

6. El parc de la Rambleta

Es tracta d'un parc municipal de València situat en el barri de Sant Marcel·lí i és, a més, un dels parcs infantils que més agraden als xiquets. La seua entrada és gratuïta.

 

7. Jardí del Túria

El Jardí del Turia amb prou faenes necessita presentacions. A través d'ell es pot recórrer tot el llit del riu i fer diverses activitats, a més d'estar en contacte amb tot tipus de vegetació.