Últimes
notícies

Esteu aquí

Ruta del mes: Parc de Benimàmet

El Parc lineal de Benimàmet és un espai únic que ha resultat del soterrament de les vies del tramvia al seu pas pel nucli urbà d'aquesta població. 

Una zona verda que va des de l'estació de metro dels Carolines a més enllà de l'estació de Benimàmet. Un parc que està format per 1.200 metres de passeig per als vianants, 850 de carril bici, 510 arbres i 7.350 plantes. 

El parc de Benimàmet està format per diferents zones perquè tots els públics gaudisquen així com diferents zones infantils, zona de pícnic amb 10 taules, amfiteatre amb graderies, pistes de petanca i una àrea de socialització canina. 

Quant a espècies arbustives, hi ha plantats més de 500 arbres i al voltant de 7300 arbustos i plantes de flor que es poden gaudir en un passeig de 1.200 metres lineals. L'enjardinament es completa amb 12.000 m² de prada mediterrània.

Si passegem pel parc de Benimàmet trobarem plantes aromàtiques i mediterrànies com a timons, jaras, romers, santolinas, durillos i margallons. Quant a l'arbratge podem trobar entre altres espècies xiprers, plàtans i freixes.

Alguna dada curiosa d'aquest parc és que dins es troben Eucaliptus de grans dimensions, identificats com els arbres més alts de València. 

L'accés al parc és gratuït, no tanca i es troba al carrer Miniaturista Messeguer i Av. L’Estació 46035, Benimàmet. Anima't a descobrir una de les grans zones verdes que ofereix la ciutat de  València! 
 

 

1. Amfiteatre amb graderies

Una zona on es poden realitzar esdeveniments o conferències a causa de les seues dimensions i forma. 

 

2. Zona infantil

Aquesta zona està pensada especialment per als més xicotets perquè també puguen gaudir i jugar del parc. 

 

3. Zona de Pícnic

Qualsevol matí és bon per a fer un dia de pícnic, aquesta zona està composta de deu taules amb bancs per a asseure's.

 

4. Passeig i carril bici flanquejat per prades mediterrànies 

Podràs gaudir del parc prácticando un dels teus entreteniments favorits: caminar, córrer o fer bicicleta. 

 

5. Pla del Parc lineal de Benimàmet 

 

6. Eucaliptus de grans dimensions

Eucaliptus de grans dimensions, identificats com els arbres més alts de València. 

Encara no coneixes tots els parcs i jardins de València? Et convidem a quin descobrisques tots ací. Espais naturals en els quals desconnectar i gaudir del silenci, practicar esport o passejar amb el teu gos.