Últimes
notícies

Esteu aquí

Parcs i jardins de València on practicar running

Que València és una ciutat ideal per a passejar i gaudir de tots els seus parcs i jardins ho sabem de sobres. Però la capital del Túria ho té tot. Tant, que és capaç de mesclar naturalesa amb esport sense eixir de la pròpia ciutat. Per això, hui us acostem els millors parcs i jardins en els quals practicar running.

València és sana, esportiva i moderna. I, a més, és la ciutat del running. La Mitja Marató i la Marató són els millors exemples, així com els circuits que pràcticament ofereixen una carrera cada cap de setmana.

Però no tothom vol competir. Moltes persones es calcen les sabatilles, es lliguen els cordons i ixen per la seua ciutat a córrer per a desconnectar i gaudir de la unió de la naturalesa i l'esport. 

Sense anar més lluny, l'antic llit del Riu Túria és un dels millors parcs de tota València per a passejar i també ho és per a córrer. Fins té el seu propi circuit! Els corredors i corredores tenen el seu espai de 5.7 quilòmetres perquè ningú moleste a ningú i poder fer els temps sense haver d'esquivar a les persones que volen passejar pel riu.

El Parc de Capçalera també és un dels punts per a poder posar en pràctica la nostra capacitat per a córrer. Connectat amb el circuit del Riu Túria, aquest parc ofereix un recorregut curt, d'uns 2.4 quilòmetres de distància, ideal per a començar en el món del running. A més, l'aparició de l'aigua dota de més bellesa encara a aquest punt. 

Tornant a l'antic llit del Riu Túria trobem el Parc Gulliver, un altre dels punts icònics de la ciutat de València. Allí, 1.9 quilòmetres de distància ens ajudaran a soltar les cames juntament amb l'escultura monumental de Gulliver de 70 metres i arribant al pont de l'Àngel Custodi. Un recorregut curt però que ens permet o bé començar o bé seguir el camí pel circuit complet del riu.

A València, fins al BioParc té el seu particular recorregut. Connectat amb el Parc de Capçalera i a través de l'Avinguda Corts Valencianes i el carrer Pío Baroja, València ofereix un recorregut de 2.76 quilòmetres de distància al costat del BioParc. Sens dubte, un dels circuits més amens que podem trobar.

Aquests són sol alguns dels parcs o jardins pels quals es pot practicar running a la ciutat de València. Descobreix tots els altres i coneix més a la teua ciutat fent click ací i consultat tota la informació en la nostra pàgina web.