Últimes
notícies

Esteu aquí

Nous cursos de jardineria 2018 en Jardins de València

Des de l'Escola Municipal de jardineria i paisatge juntament amb l'Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars de València es posen en marxa nous cursos per a la segona meitat de l'any 2018.

L'Escola Municipal de jardineria i l'Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars porten anys impartint cursos de jardineria i floristeria dirigits a tots els ciutadans per a formar-se en aquest àmbit.

Des de tots els cursos que s'imparteixen es concedeix gran importància a la formació pràctica de l'alumnat en tots els jardins públics que actualment es gestionen des de l'Organisme Autonòmic, així com en camps de pràctiques, integrant a l'alumnat en el manteniment diari dels jardins.

Aquests cursos s'organitzen tant per a aficionats, professionals o col·lectius com a majors o discapacitats psíquics en col·laboració amb altres entitats, abastant matèries com a art floral, botànica o diferents estils del disseny de jardins.

Per a la segona meitat de l'any, l'escola té preparats diferents cursos amb nombre reduïts de grups i tant gratuïts com amb matrícula, per a les persones més professionals, aquests cursos són:

Cursos per a majors

Per a persones majors s'ofereixen els cursos gratuïts de jardineria i art floral amb inici a partir del mes de novembre fins a finals de febrer. Aquests cursos gratuïts estan formats per classes teòric-pràctics i destinats a persones jubilades i pensionistes i es realitzaran a l'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge de València..

Cursos professionals

Aquests cursos estan enfocats a persones interessades a formar-se en jardineria o floristeria professional. Per a poder realitzar els cursos d'oficial de jardineria i floristeria tant primer com segon curs és necessari ser major de 16 anys i tindre estudis de Graduat Escolar o aprovat el 2n cicle de l'ESO o similar. L'inici de les classes és a l'octubre fins a juny del pròxim any.

Cursos per a aficionats

Els cursos destinats a qualsevol aficionat i públic en general que es cursaran pròximament són els cursos d'introducció a la jardineria, els d'art floral japonés o de treballs nadalencs que s'imparteixen des d'octubre a desembre. Aquests cursos podran realitzar-los totes aquelles persones majors de 16 anys i s'atorgarà un diploma d'assistència en finalitzar-los.