Últimes
notícies

Esteu aquí

Nou blog OAM Parcs i Jardins de València

Som una ciutat plena de vida. Una alegria, dinamisme i energia que impregna el caràcter dels valencians i les valencianes i que, sense cap dubte, també trobem en els parcs i jardins de València.
 

Punts de trobada, llocs d'oci, entreteniment i història que s'entrellacen amb els nostres carrers i que sense els quals, els nostres barris no serien els mateix..

Els espais verds de València formen part de la nostra vida diària, bé per ser escenari de passejos, activitats esportives o moments importants per a cada un de nosaltres.

És per tot això que des de l'Organisme Autònom Municipal (OAM) de Parcs i Jardins de València estem decidits a fer d'este blog un lloc web de trobada per a tots els ciutadans i ciutadanes a fi d'informar així com posar en valor nostres espais verds urbans..

  
Què trobar en el blog de OAM Parcs i Jardins de València
 
De manera setmanal actualitzarem el nostre blog amb post molt interessants. Et comptarem quins són les millors rutes que pots fer en els nostres parcs i jardins, curiositats, esdeveniments i festivitats que tindran lloc en les zones verdes de la ciutat, entrevistes, guies, continguts especials segons l'estació de l'any i molts temes més. Una infinitat de comunicacions que et sorprendran i t'ajudaran a valorar encara més els espais verds de València..
  
Vols estar al corrent de tot?
 
Si t'agradaria estar informat sobre tot açò i més, no et perdes estos post setmanalment i seguix-nos en les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

 

#Somriu València