Últimes
notícies

Esteu aquí

Los Jardines de Viveros celebra los Días de Parque en València

Els Jardins de Vivers de la ciutat de València acullen la segona edició de Dies de Parc. Durant els dies 22 i 23 de setembre arriba l'esdeveniment que posa fi a l'estiu, per a gaudir amb tota la família.

El pròxim cap de setmana no et pots perdre l'esdeveniment que se celebrarà als jardins de Vivers. Un cap de setmana replet de diversió per a totes les edats, amb activitats, música i gastronomia.

Els Dies de Parc arriba amb una oferta molt interessant i que s'adapta a tots els públics en aquesta segona edició. Després de l'èxit de l'edició de fa dos anys torna amb força per a consolidar-se com un dels esdeveniments més importants de la ciutat.

Es poden comprar ja les entrades anticipades, els beneficis de les quals aniran destinats a l'associació Payasospital, que aconsegueixen traure un somriure a tots aquells xiquets ingressats i les seues famílies en diferents hospitals de la ciutat de València.


Jardins de Vivers acullen els últims dies d'estiu

L'esdeveniment arriba amb la fi de l'estiu per a suportar millor els primers dies de setembre i la volta al col·le, amb activitats divertides destinades als més xicotets durant el dia i amb altres ofertes més concretes per a adults, que es podran gaudir fins a ben entrada la nit.

Durant aquest cap de setmana en dies de Parc, es podrà gaudir de tallers culturals i gastronòmics per a totes les edats, activitats esportives, xarrades i tot tipus d'entreteniments en diferents zones delimitades. Tot això amenitzat amb música en directe de diferents bandes i djs, tant nacionals com internacionals durant les dues jornades.


Esdeveniment a l'aire lliure

Les jornades sota els arbres del jardí de Vivers també tindran buit per a la gastronomia, amb espais com la Plaça de l'Arròs on poder degustar els diferents tipus d'arròs. A més es comptarà amb altres espais gastronòmics com la Gastro Àrea amb increïbles i sorprenents food trucks, per a assaborir diferents ingredients.


Dies de Parc i la seua fi solidària

Però tot això pensat sempre amb una fi solidària, els beneficis de la qual aniran destinats a l'associació Payasospital, que dia rere dia omplen de somriures dels xiquets hospitalitzats als hospitals de València que aconsegueixen fer menys dures les hores. Més de 10.000 xiquets i xiquetes es beneficiaran d'aquesta gran acció solidària.