Últimes
notícies

Esteu aquí

On i quan veure els castells de focs artificials en Falles

Les Falles una de les festes més populars i importants de València estan molt a la vora. Comencen el 15 de març i acaben el 19 de mateix mes, tradicional dia de San José.

Hui us recomanem les millors zones des d'on poder veure els castells de focs artificials durant les nits de Falles.
 

On veure els castells de focs artificials?

Els castells de Falles tenen lloc pel Passeig de l'Albereda, des del llit del riu Túria. 

Quan?

El dissabte 16 i diumenge 17 de març a les 00:00h en el Passeig de l'Albereda. Apunta aquestes dates en la teua agenda i gaudeix d'un gran espectacle de focs artificials.

També pots gaudir el divendres 15 de març (el primer dia de festa oficial de Falles) a les 00:00h de la Nit de l’Alba dels Falles des de la Plaça de l'Ajuntament. Sens dubte un espectacle en el qual la ciutat  s'ompli de llum i de color, ja que totes les Falles de València llancen alhora focs artificials. 

L'últim castell de focs artificials se celebra durant la matinada del diumenge 19 de març a la 1:30h: La Gran Nit del Foc en el Passeig de l'Albereda. És una de les nits més emblemàtiques i populars de la tradició fallera. 

Recomanacions per a no perdre't res 

Convé acudir al lloc una miqueta abans si vols agafar un bon lloc, ja que hi haurà molta aglomeració de gent que també els veurà. I també, evitarem enxampar trànsit perquè molts ponts de València es tanquen. 

Un bon lloc seria just damunt del pont, on es veuran perfectament els focs artificials en estar sobre altura. 

Si prefereixes evadir-te per uns moments de la munió, podràs desconnectar pels Jardins del Riu Túria, concretament del Tram 4 del Jardí del Túria, just al costat del Pont de les Flors. Des de l'espectacle de focs artificials, a penes hauràs de caminar per a arribar al jardí. 

En el tram 4 del Jardí del Túria, està situat el Parc Urbà Forestal, que reuneix una àmplia representació d'alguns dels arbres i arbustos més freqüents en la Comunitat Valènciana. 

 
Encara no coneixes tots els parcs i jardins de València? Et convidem al fet que descobrisques tots ací. Espais naturals en els quals desconnectar, practicar running, passejar i gaudir del silenci.

¿Todavía no conoces todos los parques y jardines de València? Te invitamos a que descubras todos aquí. Espacios naturales en los que desconectar, practicar running, pasear y disfrutar del silencio.