Últimes
notícies

Esteu aquí

Gaudeix dels pròxims esdeveniments en parcs i jardins de València

València és una ciutat d'allò més versàtil que mai deixa d'oferir una varietat d'esdeveniments i activitats per a poder gaudir del teu temps lliure i oci. Sempre tindràs esdeveniments als parcs i jardins de València en qualsevol estació de l'any. 

Gener està acabant però molt a la vora està un altre nou mes, i amb ell nous esdeveniments, no volem que et perdes cap. 

El circ popular és un dels esdeveniments més destacats, podràs gaudir el 27 de gener i el 3 de febrer i tindrà lloc al Parc Capçalera. Un dels parcs més joves de la ciutat que destaca per la seua extensió i per les diferents àrees que ofereix. 

També podràs assistir a l'esdeveniment d'educació canina, on es podran aprendre conceptes i noves formes de comunicar-nos amb la nostra mascota, tenint en compte el seu temps d'aprenentatge, reforçar-li positivament amb carícies, premis o jocs. 
L'esdeveniment  que tindrà lloc l'11 de febrer en el Tram 2 del Jardí del Túria de 9.00 a 11.30 h, un espai que destaca per la seua gran extensió sent el jardí més gran d'Espanya, amb una longitud de més de 7 km. 

L'esdeveniment d'educació canina també està disponible els dies 18 i 25 de febrer.

Si eres un apassionat de l'esport i t'agrada estar en forma podràs gaudir de diversos esdeveniments com la carrera solidària que tindrà lloc el pròxim 16 de febrer en els Trams 7, 8 i 9 del Jardí del Túria de 10.30 a 12.00 hores. I també d'una caminada solidària el 17 de febrer en els trams 4,5, i 6 del Jardí del Túria de 9.00 a 14:00h. 

Totes dues activitats són perfectes per a desconnectar, posar-se en forma i respirar aire pur als parcs i jardins de València.

El pròxim 3 de febrer tindrà lloc l'esdeveniment taula informativa en els Trams 10, 11 i 12 del jardí del Túria. 

I per a març, gaudeix dels pròxims esdeveniments que pots consultar ací, com l'esdeveniment d'activitat física i salut, 3 running for others, i molt més! 

Si encara no coneixes tots els parcs i jardins de València, et convidem al fet que descobrisques tots ací. Extensos espais naturals en els quals podràs desconnectar i gaudir del silenci.