Últimes
notícies

Esteu aquí

Fira d'atraccions en el riu de València 2018

Arriba l'estiu i les platges de València no fan més que comptar a gent i gent que va arribant per gaudir de l'aigua i del sol valencià. Però la capital del Turia ofereix moltes més possibilitats més enllà de la platja. De fet, aquesta València marcada per la naturalesa et permet desconnectar del típic per rebre la inspiració a través dels diferents jardins de tota la capital. A més, tots els jardins tenen els seus particulars esdeveniments. I un dels més esperats pels més xicotets és la fira d'atraccions.

 

El Jardí del Turia, en l'antic llit del riu, és el punt concret en el qual cada any s'instal·la la fira d'atraccions. Com un esdeveniment més dins de la gran i consolidada Fira de Julio, la fira es converteix en un punt molt concorregut. Les famílies troben un punt de diversió per a tots en una zona més fresca com és el Jardí del Turia. A més, l'horari de vesprada fa que la calor siga menys sufocant. I és que la Fira obre des de les 17 h fins a les 20 h amb l'afegit que els dies festius també obri al matí.

 

Des d'aquest proper 25 de juny fins al proper 12 d'agost, la Fira serà un lloc en el qual les agendes tindran apuntades en vermell. Allí podrem gaudir de tot tipus d'atraccions. Des de la sénia fins als cotxes de xoc passant pel túnel del terror faran les delícies dels més xicotets i recordaran els temps passats dels pares i mares. Però el fet que siga una Fira i tinga atraccions típiques no significa que no hi haja atraccions refrescants.

 

Per poder combatre al cent pel cent contra la calor, els firers guardaran una vegada més un lloc específic perquè l'aigua siga protagonista. I és que, una edició més, la fira d'atraccions de la Fira de Julio tindrà les seues zones refrescants perquè l'aigua esguiti i el cos es reactive davant els graus que assoten a la capital del Turia cada estiu. Això sí, l'emplaçament és l'ideal per poder oblidar aquesta calor encara que siga per algunes hores.

 

El fet d'obrir a la vesprada, just quan el sol comença a dir-nos ‘adéu’, i la localització en el Jardí del Turia (concretament entre el pont de la Peineta i el pont de les Flors) són elements que permeten que les zones en les quals se celebra la Fira estiguen marcades per l'ombra gràcies a la perfecta unió juntament amb la vegetació i la naturalesa que envolta el jardí.