Últimes
notícies

Esteu aquí

Exposició ‘My *Secret Garden València’ a la Ciutat de les Arts i les Ciències

València és una ciutat plena de vida, que ofereix múltiples plans per a gaudir d'ells i de tot el seu entorn. 

Si t'apassiona l'art, o simplement t'encanta gaudir dels espais de València, pots conéixer l'exposició “My Secret Garden”, una aposta per l'art públic a l'aire lliure de la mà de Arne Quinze, artista contemporani que mostra les seues peces per primera vegada a Espanya. 

L'exposició estarà fins al 13 d'octubre de 2019, a l'entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

Es tracta d'una sèrie de sis escultures exposades en el Passeig de l'Art i en el llac sud del Hemisfèric. Peces que l'artista Arne Quinze ha realitzat amb diverses formes, estructures i sobretot colors. 

Quinze, utilitza en la gran part de les seues obres elements com la fusta i el metall, pintura molt cridanera amb colors elèctrics i temes que fusionen la naturalesa, el social i l'urbanisme. 

L'exposició ‘My secret Garden València’ suposa la combinació perfecta juntament amb l'arquitectura de Santiago Calatrava, un dels arquitectes que va dissenyar el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

Parcs pròxims a l'exposició

Molt pròxim a la Ciutat de les Arts i les Ciències, trobem el Parc Gulliver. Un parc molt conegut a la ciutat que es troba al Jardí del Túria. 

Si tens pensat dedicar el teu cap de setmana a desconnectar i visitar altres parcs, com per exemple el Parc de l'Oest.

Pots anar a conéixer l'exposició de ‘My Secret Garden València’ des del Parc de l'Oest amb autobús públic, en concret el número 89 que tarda sobre uns 45 minuts a portar-te a la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

Si prefereixes visitar un altre parc com podria ser el Parc Capçalera, pots moure't fins a ‘My Secret Garden València’ en bus amb el número 95, són 38 minuts fins al lloc on es troba l'exposició. 

No et perdes tots els espais verds que ofereix València, extensos i destacats espais naturals a la meitat de l'urbs com el Jardí del Túria, Parc de Capçalera o Jardins de Vivers entre altres. 

Encara no coneixes tots els parcs i jardins de València? Et convidem al fet que descobrisques tots ací. Espais naturals en els quals desconnectar, practicar running, passejar i gaudir del silenci.