Últimes
notícies

Esteu aquí

Els millors parcs de València per a passejar i desconnectar

La ciutat de València és ideal per a gaudir de tots els seus parcs, els seus monuments, les seues zones històriques… La temperatura que envolta sempre a la capital del Túria convida a eixir i gaudir dels seus llocs icònics. I, afortunadament, en aquesta València renovada cada vegada hi ha més zones verdes. L'últim exemple, la inauguració del Parc Central. 

El verd ha inundat València en els últims anys i la seua gent l'aprofita per a córrer, caminar, divertir-se amb amics i amigues i la família… Per això, volem compartir amb vosaltres els millors parcs de València per a passejar i desconnectar de la rutina del dia a dia.

1. El Parc de Capçalera

El Parc de Capçalera és un dels parcs més clàssics de la ciutat. La possibilitat d'arribar caminant per l'antic llit del Riu Túria dóna major protagonisme si cap a una zona verda més que variada. 

A més, la seua extensió de 100.000 metres on apareix el BioParc ofereix un altre punt de desconnexió. 

La combinació entre l'aigua i el verd del Parc de Capçalera converteix a aquest punt de València en un dels millors per a desconnectar mirant al cel sempre obert. 

Adreça: Avinguda Pío Baroja, s/n, València.

Horari: no tanca.

Accés: gratuït.

 

 

2. El Parc Central 

“Per fi”. Això és el que va pensar València en poder gaudir del Parc Central després de tant temps d'espera. 

Barris tan mítics com Ruzafa i Malilla tenen entre si més de mil arbres i d'esplanades perquè els més xicotets i xicotetes puguen córrer i practicar esport.

A més d'aqueixos arbres, el Parc Central afig color amb les seues plantes acompanyades d'una guia explicativa per a conéixer de primera mà les zones verdes de València.

Adreça: Carrer Filipines, 606, València.

Horari: De 8.00 a 21.00 h a la primavera-estiu / de 8.00 a 19.00 h a la tardor-hivern.

Accés: gratuït.

 

3. El Parc de Marxalenes

Una altra de les zones verdes més icòniques de la ciutat és la del Parc de Marxalenes, on podem trobar tot tipus d'oci social i cultural. 

La seua varietat d'arbres i la seua combinació amb zones d'ús públic com a biblioteques infantils, aules de naturalesa o una escola de jardineria li fan diferent a la resta dels parcs de la ciutat.

Adreça: Carrer de Sant Pancraç i Carrer de Luis Crumiere.

Horari: De 9.00 a 21.00 h a la primavera-estiu / de 9.00 a 19.00 h a la tardor-hivern.

Accés: gratuït.

 

4. El Parc de l'Oest

Hi ha millor manera de desconnectar que tocant un avió? El parc, inaugurat en 1995, és sempre recordat i conegut per aqueix avió que recorda als antics terrenys de la caserna de l'Exèrcit de l'Aire.

I en aquest mític parc de València es combinen la naturalesa del parc i la seua zona verda amb l'esport i també amb la cultura. De poder passejar pels seus arboladas a poder practicar minigolf i gaudir de concerts en un jardí que es converteix en un auditori.

Adreça: Avinguda del Cid, 35 i Carrer d'Énguera, s/n.

Horari: De 9.00 a 20.00 h a la primavera-estiu / de 9.00 a 19.00 h a la tardor-hivern.

Accés: gratuït.

 

 

Aquests són sol alguns dels moltíssims parcs i jardins que donen color verd a la ciutat de València. Coneix tota la informació relacionada amb els parcs de València i descobreix llocs que t'enamoraran.