Últimes
notícies

Esteu aquí

Disfruta dels esdeveniments d'estiu en parcs i jardins de València

La ciutat de València ha aconseguit expandir-se en el que a oci es refereix. El turisme marcat òbviament per les diferents platges de la capital del Turia i pel bon temps ha anat evolucionant de la mà de la pròpia ciutat. València ha optat per unir el blau del mar Mediterrani amb el verd dels seus parcs i jardins. De fet, cada dia i en els diferents jardins de la ciutat podrem disfrutar de tot tipus d'esdeveniments sempre amb un toc cultural per seguir barrejant conceptes que fan les delícies de la gent.

 

Els parcs i els jardins de València són una opció molt a tenir en compte davant la varietat cultural i verd que ofereix. El fet de poder escapar dels durs i calents rajos del Sol mentre es disfruta d'un passeig per l'antic llit del riu Turia o arribant fins al Parc de Capçalera per conèixer un poc més a la ciutat converteix aquests parcs i jardins en un anar i vindre de gent que busca un oci variat i, sobretot, marcat per la cultura.

 

I és que pràcticament cada dia podem disfrutar de la vegetació de la ciutat de València amb un punt cultural. De fet, aquest 26 de juny hi ha dues opcions que es repetiran amb el pas dels dies. En el Jardí d'Ayora, a partir de les 22 h, se celebrarà una sessió de cinema a l'aire lliure per als veïns del barri. El cinema d'estiu serà un dels esdeveniments que més es repeteix per poder veure una pel·lícula sota la llum de la lluna. I a la mateixa hora però en el Jardí del Turia (trams 10-11-12) se celebrarà un concert amb bandes locals que tindrà una durada de dos hores.

 

Els concerts, els cinemes a la llum de la lluna, els jocs infantils… Aquests són solament alguns dels esdeveniments que es van a poder viure i compartir als parcs i els jardins de València. Un dels esdeveniments que s'inicia des d'aquest 25 de juny i que a més gent va a congregar és la Fira d'Atraccions. La sénia, el túnel del terror, les atraccions d'aigua o els cotxes de xoc estan ja a l'abast de tots i totes per començar a viure les vacances d'estiu.

 

I si parlem de València i dels seus esdeveniments no podem oblidar-nos de la celebració més important. Òbviament parlem de les Falles, que també es decideixen per gaudir dels seus esdeveniments en els jardins i parcs de València. Des del cap de setmana del 29 de juny fins al cap de setmana del 22 de juliol, en els trams 10-11-12 del Jardí del Turia es viurà la carrera de les falleres dels diferents sectors per estar el proper mes de setembre en la Font de Sant Luis lluitant per ser triades en la Cort d'Honor de les Falles 2019​.

 

Seguint amb el mateix tram (10-11-12) del Jardí del Turia trobem una altra part pels més xicotets i xicotetes. I és que en aquesta zona d'aquest jardí hi haurà jocs i teatres lúdics perquè els xiquets i xiquetes puguen passar-ho de la millor manera possible. Des de les 21 h fins a les 00 h, el Jardí es converteix en un teatre unit amb jocs que confirma la versatilitat de la ciutat de València i de tots els seus parcs i jardins.