Últimes
notícies

Esteu aquí

Com arribar al Parc Central en transport públic

El Parc Central és una de les recents zones verdes estrenades a València. Un parc que compta amb més de 110.000 metres quadrats de zones verdes i naus ferroviàries rehabilitades per a serveis públics.

Va ser inaugurat el passat 17 de desembre de 2018, i està situat entre els barris de Malilla i Ruzafa. Des de parcs i jardins de València volem facilitar-te l'accés i la visita al Parc Central perquè pugues gaudir d'ell.

El Parc Central abasta més de 230.000 metres quadrats íntegrament, però ja es pot gaudir d'una primera fase. Destacar per ser un projecte de caràcter innovador, amb nou quilòmetres de túnel ferroviari, i quatre noves estacions connectades a la xarxa de metro i de tramvia.

Si vols visitar una de les zones verdes més emblemàtiques de la ciutat, la millor manera de fer-ho és movent-te en transport públic. L'horari del Parc Central és de dilluns a diumenge de 8 a 19h al hivern i de 8 a 21h a l'estiu.

 

Parades de bus per a anar al Parc Central

Si vens des de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el trajecte més curt és d'uns 20 minutos amb els autobusos 25 i 97 i després el 90. Ix des de Professor López Piñero (Imparell).

 

Parades de metro més pròximes al Parc Central

-Parada de metre “Jesús”

-Parada de metre “Patraix”

-Parada de metre  “Bailèn”

 

Anar al Parc Central amb bicicleta

S'han construït uns 1.300 metres del carril bici per a arribar al parc des de Malilla, Peris i Valero o Ruzafa. En la primera fase el Parc Central ofereix 26 aparcabicis.

És recomanable usar transport públic per a anar al Parc Central, ja que anar amb vehicle propi és difícil perquè es tracta d'un carrer molt transitat i concorreguda com és el carrer de Filipines (zona de Russafa).

No et perdes tot el que ofereix el Parc Central de València, un espai per a tots que combina diferents zones, per a xiquets, àmplies zones de passeig, zones canines, grans esplanades, fonts, i molt més!

 

Encara no coneixes tots els parcs i jardins de València? Et convidem al fet que descobrisques tots ací. Espais naturals en els quals desconnectar, practicar running, passejar i gaudir del silenci.