Últimes
notícies

Esteu aquí

Cinco parques de Valencia para ir con niños

Els xiquets necessiten realitzar activitats a l'aire lliure com a part dels seus jocs, entreteniment i convivència amb la mateixa naturalesa. Des d'aquest espai us recomanem cinc parcs de València on es pot portar als xicotets, sobretot amb el gran clima que fa en la ciutat

Parc de l'Oest

Aquest parc es localitza sobre l'Avinguda del Cid, en el barri de L’Olivereta i té un gran atractiu: un avió just a l'entrada del parc, que d'alguna manera dóna la benvinguda als seus visitants. És un espai en el qual els xiquets de qualsevol edat poden jugar, córrer i botar en una zona verda que té una superfície aproximada als 45,000 metres quadrats. Fa temps en aquest lloc va existir una caserna de l'Exèrcit de l'Aire, per aqueix motiu es va col·locar l'avió F-86, que tant agrada als xiquets quan ho descobreixen.

Entre els atractius que ofereix als xiquets, destaca un àrea de parc infantil amb jocs mecànics, una pista de patinatge, una àrea per a patinar, tobogans, casetes i el mateix avió de l'Exèrcit; tot açò en un entorn de molta vegetació que convida també al descans.

HORARI
Primavera-Estiu 9:00 a 21:00 hores
Tardor-Hivern 9:00 a 19:00 hores

DIRECCIÓN
Avenida del Cid, 35 y Calle Enguera, s/n
46018, Valencia
Entrada gratuita
 



Parc de Capçalera


Aquest és, sens dubte, un dels parcs que més visiten els pares amb els seus xicotets, doncs es tracta d'un ampli espai amb un entorn de molta vegetació i naturalesa. Es localitza sobre l'Avinguda Campanar i té una extensió molt gran. Entre els seus atractius destaca un vaixell pirata que els xicotets gaudeixen molt quan es pugen a aquest per unes escales xicotetes, per a recórrer-ho corrent o botant, fantasiant jocs de pirates. També sobreix l'àrea amb gronxadors, tobogans, pistes per a patinar, per a caminar amb bicicleta i un llac en el qual es poden donar passejos en xicotetes barques.

Les seues àrees verdes compten amb banques que conviden al descans dels majors, mentre els xiquets corren pels grans jardins que tenen formes diverses.

HORARI
No tanca

ADREÇA
Avinguda Pío Baroja S/N, València 46015.
Entrada gratuïta
 



Jardí d'Aiora   

                                             
Aquest jardí es localitza en el carrer Santos Justo i Pastor, just al costat de la parada del metro d'Aiora. És un dels llocs que agrada molt als xiquets perquè compta amb una gran varietat de jocs com a gronxadors, casetes, molls, tobogans i tubs en els quals els xiquets no paren de pujar i baixar. A més, és un parc molt segur en una zona tancada al tràfic, que té un entorn molt verd, de tanta vegetació que ho envolta.
El que agrada d'aquest parc a molts pares és precisament la seguretat que ofereix perquè és un lloc d'esplai tancat, que està envoltat d'edificis en els quals precisament viuen moltes famílies que acudeixen amb els seus fills a gaudir-ho.

HORARI
Primavera-Estiu 9:00 a 21:00 hores
Tardor-Hivern 9:00 a 18:00 hores

ADREÇA 
Calle Santos Justo i Pastor 98, 
46021, València
Entrada gratuïta
 



Parc de Benicalap


Aquest parc és un dels més verds i importants de la ciutat, perquè a més de tenir moltes àrees verdes, té àmplies àrees esportives, piscines, un teatre-fòrum i àrees infantils que són el gran atractiu per als xicotets.

Es localitza en les antigues instal·lacions de l'Estació de Burjassot, en la riba de la ciutat de València. La seua extensió és de 80,000 metres  quadrats.

En l'àrea esportiva, els xiquets poden entretenir-se en la pista de patinje on hi ha pistes de tennis de frontenis, tennis, bàsquet i futbol. El seu gran atractiu es dóna en l'estiu, quan obrin les dues piscines que té, una per a adults i una altra per a xiquets.

A més de la zona infantil que té diversos jocs i un teatre-fòrum, en el qual es duen a terme activitats culturals.

HORARI
Primavera-Estiu 8:00 a 21:00 hores
Tardor-Hivern 8:00 a 19:00 hores

ADREÇA 
Avinguda de Burjassot, 254 i Calle Francisco Morote Greus, s/n
46025, València
Entrada gratuïta
 



Jardín profesor Antonio Llombart


Aquesta àrea verda presa el seu nom del fundador de l'Institut Valencià d'Oncologia (IVO), el professor i doctor Antonio Llombart Rodríguez, de qui té una escultura dedicada a ell, situada en un pedestal que sobreix d'una enorme font ornamental que dirigeix al jardí.

Se situa entre l'edifici antic de l'Hospital La Fe i l'Estació d'Autobusos. El seu gran atractiu visual és, sens dubte, la gran font ornamental que té en el centre, la qual està composta per tres safaretjos de forma circular per les quals corre l'aigua i a les quals els xiquets s'acosten per a tocar l'aigua i gaudir de la seua frescor.

La varietat d'arbres que té, entre els quals destaquen grans palmeres, creen l'entorn perfecte per a ambientar l'àrea de jocs infantils que té i que són les delícies dels més xicotets que pugen i baixen a tots, al ritme de riures i crits d'alegria.

HORARI
Sempre obert

ADREÇA
Calle Joaquín Ballester, 29
46009, València
Entrada gratuïta