Últimes
notícies

Esteu aquí

Actes i plans d'oci 2018 en parcs i jardins de València

Els parcs i els jardins de València estan molt vius. I no ens referim solament per la fantàstica flora que en ells podem trobar, sinó per la quantitat d'activitats i plans d'oci que en ells es donen durant l'any.
 

Els genials espais verds de la ciutat de València són racons idonis per a desenvolupar esdeveniments. Llocs en els quals contínuament se celebren festivitats de tot tipus organitzades per diferents associacions.

 

T'agradaria assistir a ells? No et perdes cada setmana el nostre calendari actualitzat d'actes i gaudeix dels nostres parcs i jardins assistint a jornades interessants, divertides i entretingudes.

 

A continuació, alguns dels plans d'oci i esdeveniments més destacats per a aquest 2018 en els parcs i jardins de València.

 

Filmoteca D’Estiu 2018

Com cada any, la Filmoteca D’Estiu arriba al tram 10-11 del Jardí del Túria de València. Acosta't cada nit de 20:00 a 01:30 hores i gaudeix del cinema. Aquest acte està organitzat pel Institut Valencià de Cultura i conclourà el 26 d’agost.

 

Castell Diputació de València

Els focs d'artifici il·luminaran la nit del 10 d'octubre en el tram 9 del Jardí del Túria. Mira al cel de València i sent la màgia d'aquest acte.

 

Mostra Viva del Mediterrani

L'Associació Mostra Visca del Mediterrani organitza des del 3 al 21 d'octubre este esdeveniment protagonitzat per la música, la poesia, l'escena i l'art. Un mar de cultures que desembocarà entre els trams 10 i 11 del Jardí del Túria.

 
Protectora

Anima't i participa en els acte de FEDENVA. En el Parc de Capçalera el 23 de Setembre i en el Jardí d'Aiora el 21 d'octubre, 11 de novembre i 9 de desembre.

 
Carreras
- Carrera congrés de cirurgia el 26 de setembre en el Jardí del Turia
- Can Carrera en Parc de Capçalera
- Carrera Informació en Jardí del Turia
- Carrera en rajada en Jardí del Turia